Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type

توصیه هایی به دانشجویان در فصل امتحانات | کایزن

توصیه هایی به دانشجویان در فصل امتحانات

دکتر گیتا افروخته(روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه علوم پزشکی)

با توجه شروع شدن روزهای امتحان دانش آموزان و دانشجویان در یک طیف علایم اضطراب را بروز می دهند از نگرانی و دلمشغولی اندک تا تشویش و اضطراب نابهنجار.
داشتن سطح اندکی از اضطراب از آن جهت که دانشجو را نسبت به مطالعه و برنامه ریزی برای دروس حساس و برانگیخته کند نه تنها آسیب نیست بلکه طبیعی و لازم است. با این وجود گاه سطح تشویش و اضطراب به شیوه ای نامتعارف فرد را به تصمیماتی از جمله به تعویق انداختن مطالعه و در نهایت حذف اضطراری می کشاند.

مشاوران تحصیلی به منظور مدیریت رفتار امتحانی و حفظ سطح متعادل نگرانی به دانشجویان توصیه هایی می کنند:
🖍در مورد کتاب های درسی توانایی های خود را کلی نسنجید بلکه هر کتاب یا واحد درسی را متفاوت ببینید چرا که نوع درس، سوالات امتحانی و وضعیت استاد و کتاب و جزوه با هم متفاوت ست.
🖍از همین امروز برنامه ریزی را شروع کنید. ابتدا با زمان های اندک و کوتاه شروع کنید و سراغ درس هایی کم حجم تر و مطلوب تر بروید. باهر ساعت و هر روز مطالعه ، به شیوه عجیبی اضطراب شما کم و اعتماد به نفس و امیدواری بیشتر می شود.
🖍خلاصه نویسی از ضروریات مهم مطالعه موثر است. مطالب مهم را به صورت تلخیصی و به شیوه درختی و چارتی خلاصه نویسی کنید این کار البته در این روزها که وقت زیادی دارید زمان بر است ولی به شما و انسجام ذهنی و تقویت حافظه و به یادسپاری کمک می کند. اگر دچار حواسپرتی می شود خلاصه نویسی به شما کمک می کند.
🖍خواننده ای فعال باشید. خواننده های فعال به مطالب معنای شخصی می دهند زیر مطالب مهم خط می کشند خود را جای معلم گذاشته و سوال طرح می کنند و بعد از هر فصل و هر از چند گاهی مطالب را از بر مرور می کنند.
🖍مسولیت پذیر باشید به جای بهانه تراشی از جمله مطالب زیاد،سخت گیری استاد، فرصت کم امتحانات پشتکار داشته باشید. تفاوت شما با دانشجوهای موفق تر در پشتکار و مسولیت پذیری است.
اگر چنانچه اضطراب شما زیاد ست و یا در شیوه مطالعه و برنامه ریزی مشکل دارید حتما همین روزها با مشاور تحصیلی در میان بگذارید.

 

دکتر گیتا افروخته(روانشناس بالینی و مدرس دانشگاه علوم پزشکی)

کایزن یعنی رشد به سوی موفقیت

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “توصیه هایی به دانشجویان در فصل امتحانات”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

آزمون آنلاین

آزمون آنلاین

مجوز فعالیت سایت

logo-samandehi

ویدئو برتر

باز کردن چت
سلام
نیاز به مشاوره دارید؟

پشتیبانی سایت توسط اردپرو